belay anchor

Нашата компания

Билей Анкър ООД / Belay Anchor Ltd. е основана през 2005г. от екип, работещ чрез достъп с въжета повече от 10 години. Основни направления на дейност на компанията са работа на труднодостъпни места, саниране на сгради, топлоизолация, почистване на прозорци и фасади, осигуряване на опасни обекти, мониторинг и заснемане и сложни монтажи.

belay anchor Първоначално специализиран за малки ремонти на жлищни сгради, екипа се развива в доставката и монтажа на топлоизолационни системи за саниране. От самото начало в тази дейност се стремим винаги да се равняваме само с най-високото качество, предлагано на пазара, запазвайки конкурентните си цени.
С развитието на дейността си, Билей Анкър внедрява техниката си за достъп с въжета в индустрията, осъществявайки ремонти и монтажни дейнсти на най-високите и труднодостъпни обекти в България, а и извън нея. Почистване на стъклени, композитни или каменни фасади, монтаж на рекламни съоръжения, екипиране на осигурителни линии при работа на височина, мониторинг и оценка на състоянието на съоръжения, заснемане, обезопасяване и поддръжка на високи дървета... Вашите специфични задачи на трудно достъпни места са наша приоритетна цел днес и в бъдеще.

 

Нашите ценности

Партнирайки си с най-добрите производители на екипировка, спазвайки най-високите стандарти за безопасност и развивайки до съвършенство техниката и уменията на нашите експерти, ние гарантираме, че ще достигнем най-високите цели с Вас и за Вас!